Pagina afdrukken

MLI 2012-2013 | LA 2; Uitdagend ontwerpen

Ik ga gebruik maken van gedeelde regie, maar met een zelf gekozen ontwerp model.

 

Doel van dit leerarrangement is:
Ik ontwerp een deel van de nieuwe ICT leerlijn binnen ons curriculum op basis van de nieuwe Kennisbasis ICT.

a) Het ontwikkelen van een ICT startassessment en deficiëntie programma om zo onze ICT leerlijn meer te kunnen differentiëren voor eerste jaars studenten.

De volgende langer termijn punten zijn nog te ontwikkelen:

b) Het ontwikkelen van een ICT leerlijn gericht op didactiek binnen het vak, zodat voor studenten het ICT gebruik binnen hun eigen praktijk betekenisvoller wordt.

c) Begeleiding bij het professionaliseren van vakdocenten op ICTO gebied zodat ICT betekenisvol geïntegreerd kan worden door de vakdocenten zelf.

d) Het beschrijven van eindtermen op ICT gebied die studenten van alle vakken behaald moeten hebben voor het afstuderen.

Nicolette Erkelens,
30 maart 2013.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://erkelensnicolette.nl/wordpress/test-1/

1. Onderzoekje naar ICT in het Onderwijs via Scoop.it!

Beste lezer, Ik merkte dat mijn blog wat onoverzichtelijk werd als ik allerlei websites die ik interessant vond hier publiceerde. Ik heb onderzoek gedaan naar het bloggen op subpagina’s, maar dit blijkt in WordPress niet mogelijk te zijn. Ik heb dit veranderd naar het verzamelen van dit materiaal op een Scoop.it. http://www.scoop.it/t/master-leren-innoveren-rotterdam  

Bekijk pagina »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>